wie is juffiesbrocante uit Amsterdam

wie is juffiesbrocante

Als juf van de basisschool met een passie voor mooie oude spulletjes ben ik al jaren bezig om leuke curiosa op de kop te tikken. Op rommelmarkten in binnen en buitenland probeer ik mooie spullen te kopen en die een tweede leven te geven. Graag laat ik u daarin delen. Dus zoekt u nog iets leuks om die persoonlijke touche aan uw interieur te geven kijk dan gerust even rond of stuur me een bericht waarnaar u op zoek bent en ik help mee zoeken.
Ik ga dagelijks op pad om bij kringlopen en rommelmarkten de pareltjes eruit te pikken. Nu ik gepensioneerd ben heb ik nog meer tijd en ondertussen ook meer kijk op echt oude en mooie spullen. Ook heb ik door de jaren ervaring meer kennis over mooie merken van hoge kwaliteit.
Bij mij is hergebruik en spullen een tweede of derde kans te geven heel belangrijk. Ook in het kader van duurzaamheid koop ik zelf vrijwel nooit iets nieuw. Ook bij het inpakken hergebruik ik dozen en oude kranten.
Veel plezier bij het rondstruinen op de webshop.
                     
                            
                                     

 Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN